Умєров заявив, що Україна деокупує Крим вже наступного року

Глава Міністерства оборони України Рустем Умєров не сумнівається, що захисники звільнять Крим від російських загарбників у найближчому майбутньому. На його думку, Київ поверне півострів під свій контроль уже наступного року.

Рустем Умєров

Фото – facebook.com/rustemumerov.ua

В інтерв’ю німецькому виданню Bild глава оборонного відомства України анонсував звільнення Криму від російських окупантів наступного року, інформує «НБН».

Міністр не сумнівається, що українські війська повернуть під контроль Києва тимчасово захоплений країною-агресором півострів уже в 2024 році.

«Я впевнений на сто відсотків», – наголосив чиновник, нагадавши про те, що деокупація Криму є стратегічною метою України.

Як зазначив Умєров, Російська Федерація знаходиться «на темному боці», а режим кремлівського диктатора Володимира Путіна засуджує вся цивілізована міжнародна спільнота.

Також глава Міноборони України додав, що немає жодних сумнівів у тому, що наша країна здобуде перемогу над державою-терористом.

Раніше український лідер Володимир Зеленський розповів, чому нашій країні буде складніше деокупувати Донбас, аніж звільнити від російських загарбників Крим.

Exit mobile version