Удар по базі окупантів у центрі Донецька: росЗМІ повідомили про втрати загарбників

У четвер, 21 грудня, по центру тимчасово захопленого Донецька було завдано удару. Російські ЗМІ повідомили про втрати «другої армії світу» внаслідок «бавовни», розкривши подробиці обстрілу центру міста.

Донецьк

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» пише, що вчора було завдано удару по базі спецназу РФ у центрі тимчасово окупованого Донецька. Приліт стався в момент шикування військових, на якій була присутня комісія з Москви, що прибула з інспекцією, інформує «НБН».

Джерела повідомляють, що планувалися урочисті заходи та показові тренування для московських гостей, проте все закінчилося на шикуванні.

Крім атаки на базу спецназу, удару також було завдано по складу з обладнанням, серед якого були системи радіоелектронної боротьби та елементи ППО. Загарбники мали намір відправити цю техніку під Авдіївку та на Донецьк.

За даними Telegram-каналу, в результаті обстрілу на «концерт Кобзона» вирушили 27 окупантів, серед яких троє офіцерів, а також два члени московської комісії. 12 «визволителів» та один гість зі столиці РФ стали «трьохсотими».

Зазначається, що двоє військових зникли безвісти, їх підозрюють у передачі інформації українцям про об’єкти ЗС РФ та захід.

Нагадаємо, 21 грудня стало відомо про пожежу у корпусі Донецького національного університету. У Мережі розповсюдили кадри інциденту.

Exit mobile version