Оренда Toyota Camry та Toyota RAV4 в Києві: ціна та умови прокату

Орендувати авто в Україні можна без жодних проблем – якщо говорити про каршеринг, то за кілька хвилин в онлайн-додатку, а якщо ж мова йде про класичний прокат, то весь процес займе від 30 хвилин до години.

Сфера послуг автопрокату активно розвивається і давно є доступною для всіх. Компанія автопрокату Car Rent UA надає інформацію про прокат авто, ціни на послуги та умови оренди Toyota Camry та Toyota RAV4 в Києві.

Оренда Toyota Camry та Toyota RAV4 в Києві

У 2023 році автомобілі Toyota Camry та Toyota RAV4 користувалися неабиякою популярністю серед клієнтів Car Rent UA.

В автопарку компанії можна обрати автомобілі даних марок різної комплектації.

Ціна на прокат Toyota Camry та Toyota RAV4 стартує від 1500 грн за добу.

До того ж компанія Car Rent UA часто пропонує різні акції, в тому числі і на дані моделі авто, тому завжди можна орендувати машину недорого.

Але окрім марки Toyota в автопарку Car Rent UA представлено більше 20 інших брендів, тому кожний клієнт компанії може обрати для оренди автомобіль, що буде відповідати його побажанням та потребам.

Як швидко орендувати авто?

Якщо вам потрібно орендувати авто, перш за все необхідно визначитися з моделлю автомобіля.

Зробити це можна самостійно, скориставшись фільтрами на сайті Car Rent UA, або ж проконсультуватися з менеджером сервісу автопрокату.

Після того, як авто буде заброньовано, необхідно буде надати паспорт та посвідчення водія для оформлення договору оренди. Зробити це можна, надіславши фото документів спеціалісту компанії або ж під’їхати відразу в офіс і надати особисто.

Наступним етапом є підписання договору оренди авто. Зробити це можна в офісі компанії або ж «на місці», замовивши подачу автомобіля на потрібну адресу.

На всі ці формальності, як правило, йде не більше години. Якщо ж клієнт вже раніше звертався в компанію автопрокату, то процес значно швидший – до 30 хвилин.

Якщо ж питання оренди авто є терміновим, то рекомендується сповістити про це менеджера, щоб опрацював заявку в пріоритетному порядку.

Як орендувати авто недорого?

Якщо ви шукаєте бюджетний варіант оренди машини, то Car Rent UA радить дотримуватися наступних рекомендацій.

  1. Підписатися на сторінки компанії в соцмережах, щоб завжди бути в курсі акційних пропозицій та інших бонусів, що дозволяють суттєво зекономити на оренді авто.
  2. Орендувати авто на довгий період вигідніше, ніж на 1-2 дні, адже ціна знижується із збільшенням терміну прокату.
  3. Моніторити ціни на автомобілі на сайті, тому що в рамках особливих умов прокату (акційна ціна, бонусні дні оренди тощо) можна дешево орендувати авто будь-якої цінової категорії.

І пам’ятайте, оренда авто в Києві – це дійсно просто та недорого! Це можливість пересуватися з комфортом, не залежати від розкладу руху громадського транспорту, та не витрачатися на таксі, якщо ваш стиль життя потребує постійних роз’їздів містом.

Звертайтеся в Car Rent UA і проконсультуйтеся щодо найвигіднішого варіанту оренди авто саме для вас!

Exit mobile version