Вибух між житловими будинками у Маріуполі: Андрющенко повідомив причину «бавовни»

У тимчасово захопленому Маріуполі стався вибух між житловими будинками. Радник міського голови Петро Андрющенко повідомив причину «бавовни», відповівши, чи причетний до неї рух спротиву.

Окупований Маріуполь

Фото – ria.ru

У своєму Telegram-каналі у четвер вранці, 28 грудня, радник мера Маріуполя повідомив про вибух між житловими будинками у місті. За словами чиновника, росіяни вже почали заявляти про «газові балони».

Андрющенко розказав, що причиною «хлопка» став вибух бойового комплекту, який загарбники розташували між житловими будинками, інформує «НБН».

Радник міського голови відповів, чи причетний рух спротиву до цієї «бавовни». Чиновник пояснив, що партизани завжди бережуть наших людей, на відміну від росіян. Оскільки в момент «хлопка» довкола було багато мирних жителів, очевидно, що це не був навмисний підпал боєприпасів.

«Вони самі непогано впоралися», – зазначив Андрющенко, натякаючи на «роботу» самих окупантів.

Як повідомлялося, жителі Мелітополя та Бердянська мають намір вийти на протести проти місцевих гауляйтерів. Мелітопольський мер Іван Федоров розповів, що змушує людей влаштовувати мітинги з огляду на загрозу затримань, полону та вбивств.

Exit mobile version