Війська РФ завдали удару по Запорізькій області: в ОВА озвучили трагічні наслідки (ФОТО)

Сьогодні за допомогою артилерії російсько-окупаційні війська завдали нищівних ударів по береговій лінії річки Дніпро на території села Біленьке, що в Запорізькій області. Також було обстріляно і місто Оріхів. Унаслідок злочинних дій росіян жертв, на жаль, не вдалося уникнути. 

Обстріл Запоріжжя

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, як заявив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко у ТГ-каналі, внаслідок обстрілу вищевказаної території загинули троє мирних жителів.

З оприлюдненої інформації стало відомо, що сьогодні, війська Росії об 11 годині 40 хвилин завдали удару з артилерії по береговій лінії річки Дніпро в селі Біленьке, що в Запорізькому районі.

Згідно з його словами, внаслідок обстрілу дві цивільні особи загинули. Це були чоловіки. Ще троє людей дістали поранення.

Зі свого боку в Офісі генерального прокурора повідомили, що внаслідок обстрілу села загинули двоє рибалок. Також п’ятеро цивільних осіб, з яких двоє працівники аварійної газової служби, дістали поранення різного ступеня тяжкості.

А під час чергового обстрілу міста Оріхів, що в Запорізькій області, загинула місцева жителька. Ще четверо громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як один із військовослужбовців оцінює ймовірність нового наступу на Київ.

Exit mobile version