Ходжес пояснив, чому Кремль не звертає уваги на масштабну «утилізацію» окупантів в Україні

Колишній командувач американських військ у Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес пояснив, чому військово-політичне керівництво Російської федерації не звертає уваги на величезні втрати путінських окупаційних сил в Україні та не змінює тактику ведення бойових дій.

Бен Ходжес

Фото – atlanticcouncil.org

В ефірі національного телемарафону Ходжес пояснив, чому командування ЗС РФ «утилізує» на війні в Україні безліч своєї живої сили та не змінює тактику, інформує «НБН».

За словами екс-командувача військ США в Європі, ігноруючи втрати армії Путіна на фронті, Кремль прагне показати Україні та Заходу, що країна-агресор нібито має необмежені ресурси для ведення бойових дій.

Генерал звернув увагу на те, що «другу армію світу» здебільшого поповнюють за рахунок тих громадян РФ, яких «не шкода», зокрема представників малих народів, які живуть у віддалених регіонах держави-терориста.

Ходжес зазначив, що Москва готова щодня втрачати сотні бійців, аби створити ілюзію безмежної кількості резервів у РФ. Таким чином, Кремль розраховує демонстрацією «запасу міцності» підірвати волю українців до спротиву і змусити Захід відмовитися від підтримки Києва.

Раніше генерал пояснив, чому Україні не варто очікувати на позитивні результати від саміту НАТО у Вашингтоні.

Exit mobile version