Б’ють ракетами, дронами та КАБами: у 47-й ОМБр розповіли про ситуацію в Авдіївці

Начальник служби зв'язків із громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади Дмитро Лазуткін розповів, що відбувається в Авдіївці Донецької області, яку безперервно намагаються захопити російські окупанти.

Авдіївка

Фото – facebook.com/JointForcesCommandAFU

В ефірі національного телемарафону представник 47-ї ОМБр повідомив, що «друга армія світу» продовжує інтенсивно обстрілювати місто, застосовуючи для цього БПЛА, ракети та КАБи, інформує «НБН».

Лазуткін зазначив, що війська Путіна завдають ударів по Авдіївці керованими авіабомбами кілька разів на день. Через інтенсивні обстріли практично всю інфраструктуру населеного пункту зруйновано.

За його словами, водночас «визволителі» намагаються атакувати позиції Сил оборони поблизу міста. Позиційні бої продовжуються, лінія зіткнення суттєво не змінилася завдяки піхоті ЗСУ. Захисники героїчно утримують оборону під ударами росіян.

Військовий додав, що, незважаючи на руйнування в Авдіївці та безперервні штурми окупантів, там все ще залишаються цивільні, зокрема діти. Представник 47-ї ОМБр наголосив, що евакуація населення триватиме і всі жителі міста мають його покинути.

Нагадаємо, генерал розповів, яке деокуповане місто російські війська спробують захопити повторно.

Exit mobile version