Начальник ОВА повідомив, якими ракетами війська РФ вдарили по Запоріжжю сьогодні вранці

Начальник обласної військової адміністрації Юрій Малашко прокоментував ранковий обстріл Запоріжжя російськими окупаційними силами. Чиновник повідомив, якими ракетами війська країни-агресора завдали удару по місту.

Ракетний удар по Запоріжжю 8 січня

Фото - t.me/zoda_gov_ua

У понеділок, 8 січня, під час брифінгу глава Запорізької ОВА заявив, що сьогодні вранці армія Російської Федерації атакувала Запоріжжя ракетами С-300 і попередньо балістичними «Іскандер-М», пише «НБН» з посиланням на «Укрінформ».

За словами чиновника, окупанти почали обстрілювати обласний центр о 07:00, удари завдавалися до 07:21. У місті зафіксовано п’ять влучань, два з яких у відкритій місцевості, три – в об’єкти інфраструктури.

У своєму Telegram-каналі Малашко повідомив, що в лікарнях перебувають п’ятеро постраждалих внаслідок ранкової атаки, один із них у важкому стані.

Зазначимо, що сьогодні російські загарбники також били по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомив, що ЗС РФ випустили щонайменше дев’ять ракет, розповівши про наслідки ударів.

Exit mobile version