Окупанти відроджують військову організацію, яка існувала за Сталіна – британська розвідка

Країна-агресор поступово перетворює путінську армію, яка воює в Україні, на сталінську. Розвідка Великобританії повідомила, що влада держави-терориста відроджує військову організацію, яку колись створив радянський диктатор.

Загони ЗС РФ "СМЕРШ"

Фото – t.me/cremeasmersh

Британська розвідка повідомляє, що Москва намагається оформити вторгнення російських окупаційних сил в Україну у дусі Другої світової війни, відроджуючи сталінські структури для репресій проти жителів сусідньої країни.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на сторінку оборонного відомства Сполученого Королівства в соцмережі Х.

У відомстві повідомили, що наприкінці минулого року політики в РФ заявили про відродження контррозвідувальної організації «СМЕРШ», яка існувала в Радянському Союзі. Вже на початку цього місяця в інформаційному просторі з’явилися фотографії окупантів, які носять нашивки з назвою таких загонів.

Повідомляється, що поки не відомо, відновлення цієї організації – просто зміна іміджу російських загарбників або ознака нових можливостей, чи ролі розвідувальної служби РФ.

Зазначимо, що контррозвідувальну організацію «СМЕРШ» (абревіатура означає «смерть шпигунам») створив «вождь народів» Йосип Сталін для оборони тилу Червоної армії, боротьби з дезертирством, диверсантами та шпигунами. Такі загони радянського диктатора існували з 1941 до 1946 року.

Раніше розвідка Великобританії пояснила, чому Кремль розширив повноваження Росгвардії.

Exit mobile version