В ОК «Північ» пояснили, навіщо РФ зосередила 19 000 військових поблизу кордонів Сумщини та Чернігівщини

Речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Північного напрямку Юрій Повх пояснив, навіщо країна-агресор тримає 19 000 бійців армії Путіна біля кордону із Сумською та Чернігівською областями. Також полковник відповів, чи створюють загарбники ударні угруповання.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

В ефірі національного телемарафону речник оперативного командування «Північ» повідомив, що росіяни тримають 19 000 військових поблизу кордонів Сумщини та Чернігівщини. Ця кількість військ не змінюється вже протягом кількох місяців, інформує «НБН».

За словами полковника, не можна говорити, що є ознаки створення окупантами ударних угруповань біля кордонів цих областей. Повх пояснив, що 19 000 військових потрібні загарбникам для прикриття кордону.

Військовий додав, що захисники, які несуть службу на лінії кордону, постійно здійснюють контроль над кордоном та запобігають спробам проходу російських диверсійно-розвідувальних груп.

Раніше британське видання заявило, що в середині місяця путінські окупаційні сили можуть розпочати новий великий наступ під Харковом. У ЗСУ та обласній адміністрації прокоментували матеріал ЗМІ про плани ЗС РФ.

Exit mobile version