У ЗСУ повідомили, який населений пункт у Бахмутському районі став новим пріоритетом у окупантів

Офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков повідомив про ситуацію в районі Бахмута Донецької області. За його словами, у «другої армії світу» з'явився новий пріоритет на цьому напрямі.

Російські окупанти

Фото – wikipedia.org

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» представник 26-ї артбригади повідомив, що на Бахмутському напрямку путінські загарбницькі сили намагаються знову окупувати села Кліщіївка та Андріївка. Ці населені пункти ЗС РФ контратакують по різних напрямках, інформує «НБН».

За словами Калашнікова, на північному фланзі армія Путіна зосередилася на захопленні сіл Хромово та Богданівка. Також у військ Російської Федерації з’явився новий пріоритет до президентських виборів – село Іванівське.

Як пояснив пресофіцер, цей пріоритет для загарбників визначило командування «другої армії світу». Для захоплення цих населених пунктів керівництво ЗС РФ відправило всю 11-у десантно-штурмову бригаду, яка раніше була на відновленні.

Представник 26-ї артбригади пояснив, що командування окупаційних військ хоче показати кремлівському диктатору Володимиру Путіну, що їхня десантура може здобувати перемогу.

Раніше у ЗСУ також назвали місто в районі Бахмута, яке стало однією з головних цілей росіян.

Exit mobile version