Кадирівці «затрофеїли» караван фур із яйцями: ЗМІ розповіли про провал щедрої акції Кирієнка для Донецька

Перший заступник голови АП РФ Сергій Кирієнко вирішив вислужитися перед кремлівським диктатором Володимиром Путіним, відправивши у тимчасово окупований Донецьк «подарунок» - п'ять фур із яйцями. Проте кадирівці зірвали щедру акцію представника Кремля за сприяння «глави ДНР» Дениса Пушиліна.

"Кадирівці"

Фото – kavkazr.com

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» повідомляє, що напередодні Нового року представник Адміністрації глави РФ вирішив зробити Донецьку «подарунок» у вигляді п’яти фур з яйцями. Продукцію мали реалізувати жителям окупованого міста за низькими цінами. Кирієнко розраховував на те, що про його «щедрість» дізнається Путін, інформує «НБН».

Проте караван так і не доїхав до Донецька, його перехопили кадирівці. «Затрофеєні» яйця бойовики відправили до Чечні, частину продукції передали жителям республіки, що мають потребу, через фонд матері Рамзана Кадирова.

Відомо, що про конвой люди Кирієнко повідомили вузькому колу осіб, зокрема Денису Пушиліну. Заступник керівника АП РФ вважає, що «глава ДНР» причетний до крадіжки яєць, «зливши» інформацію про фури кадирівцям. Тепер чиновник думає, як покарати ставленика Кремля у Донецьку та голову Чечні за зрив його щедрої акції для Донецька.

Нагадаємо, Кадиров запропонував Вашингтону зняти санкції з його родичів, коней та літака в обмін на українських військовополонених.

Exit mobile version