Хоче зняти санкції з родичів, літака та коней: Кадиров запропонував США угоду щодо українських полонених

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров запропонував Вашингтону угоду. Ставленик Кремля хоче, що США зняли санкції з його родичів, літака та коней, а він натомість віддасть українських військовополонених.

Рамзан Кадиров

Фото – ria.ru

Під час шикування силовиків у Грозному ватажок чеченських бойовиків повідомив, що має українських захисників, яких окупанти взяли в полон на Донеччині та Луганщині. Якщо Америка виконає умову – зніме санкції з його «ні в чому не винних» членів сім’ї, коней та літака, ставленик Кремля віддасть 20 військовополонених.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на російське пропагандистське агентство «РИА Новости».

Соратник Путіна заявив, що він у Грозному передав список полонених українських військових колишньому американському морпіху-розвіднику, «експерту» пропагандистських медіа Скотту Ріттеру, який підтримує війну проти України. 13 років тому його засудили у США за сексуальний злочин.

Нагадаємо, 3 січня відбувся наймасштабніший обмін полоненими з Російською Федерацією за весь період повномасштабної війни – додому повернулися 230 українців. Аналітики ISW пояснили, чому Москва, яка раніше блокувала цей процес, змінила свою позицію.

Exit mobile version