Чергова неспокійна ніч: у Росії поскаржилися на атаку дронів у чотирьох областях

Міністерство оборони Російської Федерації та місцева влада поскаржилися на чергові атаки БПЛА. У ніч на четвер, 11 січня, під ударом дронів опинилися чотири області країни-агресора. У відомстві стверджують, що безпілотники нібито збила ППО.

Міноборони РФ

Фото – politring.com

Пресслужба оборонного відомства Російської Федерації повідомила, що вночі Ростовська, Калузька та Тульська області зазнали атаки безпілотників, інформує «НБН».

Традиційно в МО заявили, що сили протиповітряної оборони перехопили три БПЛА над цими регіонами і запобігли спробі «київського режиму» здійснити «терористичну атаку». Також стало відомо, що вночі було неспокійно і у Воронезькій області.

Губернатор Олександр Гусєв у своєму Telegram-каналі поскаржився, що дрон пробив крівлю нежитлової будівлі в одному з муніципалітетів регіону. Путінський чиновник стверджує, що внаслідок удару БПЛА займання не було і ніхто не постраждав.

Зазначимо, що 10 січня скаржилися в РФ на удар дронів по Саратовській області. З’ясувалося, що безпілотники атакували аеродром армії Путіна в Енгельсі.

Exit mobile version