ЗС РФ обстріляли Харків ракетами із Бєлгорода: глава ОВА повідомив про наслідки атаки та показав фото

У середу ввечері, 10 січня, путінські окупаційні сили завдали чергового удару по Харкову. Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про наслідки ракетної атаки, завданої із російського Бєлгорода.

Ракетний удар по Харкову 10 січня

Фото - t.me/synegubov

Глава ОВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що близько 22:30 війська Російської Федерації обстріляли Київський район Харкова ракетами С-300. У прокуратурі заявили, що окупанти випустили їх із Бєлгородської області, інформує «НБН».

Пізніше Синєгубов написав, що ЗС РФ влучили однією ракетою за кілька метрів від входу в готель, другою – у дах будівлі. На момент удару всередині було понад 30 цивільних. Внаслідок обстрілу задня частина готельного комплексу була зруйнована, зайнялися кілька автомобілів. Чиновник уточнив, що постраждали 12 людей.

Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що у готелі не було жодного військовослужбовця, поранення отримали цивільні, зокрема журналісти турецького ЗМІ.

Міський голова додав, що внаслідок обстрілу постраждав не лише готельний комплекс, а й два будинки, автосалон та виробниче підприємство.

Раніше в ніч на 10 січня російські загарбники вдарили по дитячому табору в Харкові.

Exit mobile version