Не енергетична інфраструктура: у Буданова назвали цілі ракетних атак окупантів на Україну

Минулої зими російські окупаційні сили активно завдавали ударів по енергетичній інфраструктурі. За словами заступника начальника Головного управління розвідки МО України генерал-майора Вадима Скібіцького, цьогоріч мішенями для атак ЗС РФ стали інші об'єкти на території нашої країни.

Вадим Скібіцький

Фото – kyivpost.com

Заступник Буданова в інтерв’ю виданню «РБК-Україна» розповів, що цього опалювального сезону армія Путіна зосередилася на знищенні об’єктів оборонно-промислового комплексу, штабів, систем управління та окремих підрозділів, які розміщені на лінії фронту, інформує «НБН».

Представник ГУР МОУ зазначив, що російські загарбники не досягають поставленої мети, зокрема через свою неточну зброю, наприклад, аеробалістичні ракети «Кинджал». Скібіцький зазначив, що від таких ударів страждають переважно цивільні.

При цьому генерал зазначив, що якщо «друга армія світу» не атакує енергетичну систему України, це не означає, що окупанти не стежать за її станом. За даними розвідки, ЗС РФ провели аналіз для обстрілів енергооб’єктів у 2022-2023 роках, визначивши найбільш критичні з них.

Скібіцький наголосив, що росіяни регулярно проводять космічну зйомку енергетичної інфраструктури на території нашої країни, щоб за необхідності атакувати ці об’єкти.

Раніше у Буданова розповіли, чи вистачить військам Російської Федерації сил для проведення повторного масштабного наступу.

Exit mobile version