Підрив авто у Мелітополі 14 січня: у Буданова повідомили деталі ліквідації окупантів

У неділю, 14 січня, у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області підірвали автомобіль із російськими окупантами. У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розкрили деталі ліквідації «визволителів».

Російські окупанти у Мелітополі

Фото – rbc.ru

У пресслужбі ГУР МОУ у понеділок, 15 січня, повідомили, що вчорашня «бавовна» у Мелітополі на вулиці Гоголя – операція руху спротиву. Партизани підірвали автомобіль путінських окупаційних сил УАЗ Patriot, інформує «НБН».

У відомстві зазначили, що внаслідок «хлопка» постраждав не лише позашляховик російських загарбників, а й самі «визволителі». Після вибуху окупанти перекрили прилеглі до місця інциденту вулиці, туди приїхали карети швидкої допомоги.

У розвідці зазначили, що за попередніми даними, лікарі знадобилися не всім. Точна інформація щодо кількості «двохсотих» та «трьохсотих» загарбників у результаті підриву автомобіля уточнюється.

Нагадаємо, 13 січня пролунали вибухи у Бердянську та Маріуполі. У Росії заявляють про удари по тимчасово окупованих містах. ЗМІ повідомили про втрати армії Путіна внаслідок «бавовни».

Exit mobile version