За останню добу армія Росії втратила в Україні величезну кількість живої сили і техніки: Генштаб ЗСУ озвучив цифри

Окупанти Російської Федерації продовжують свою злочинну агресію на території України, незважаючи на величезні втрати в живій силі та техніці. Так, зокрема, лише за останню добу ворожі сили втратили в Україні майже 1000 осіб живої сили та десятки одиниць військової техніки.

Вантаж 200

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, Генштаб ЗСУ оприлюднив детальні дані про втрати ворога в бою за останню добу.

Так, посилаючись на дані Генерального штабу Збройних сил України, оприлюднені в сьогоднішньому зведенні, свідчать про те, що армія Путіна втратила за останні двадцять чотири години на фронті в Україні 980 осіб. Крім того, окупанти втратили 68 одиниць військової техніки, серед якої 14 танків, 24 одиниці артилерійських систем, два десятки ББМ, одна реактивна система залпового вогню, два засоби протиповітряної оборони, чотири безпілотники, одна крилата ракета, 31 одиниця автомобільної техніки та автоцистерн і 3 одиниці спецтехніки.

Загалом за добу було 94 бойових зіткнення на фронті. Росія продовжує наступати в районах Куп’янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Червоного, Мар’їнки, Кринок, Бахмута, Веорбоого.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що ЗСУ знищили два російські літаки над водами Азовського моря. Йшлося про рідкісний А-52, а також ІЛ-22.

Exit mobile version