Заступник Буданова назвав терміни відновлення арсеналу високоточної зброї та потенціалу сухопутних військ РФ

Заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Вадим Скібіцький розповів, що ЗСУ суттєво знизили потенціал «другої армії світу», не дозволивши росіянам розпочати агресію проти інших країн.

Вадим Скібіцький

Фото – rbc.ua

В інтерв’ю виданню «РБК-Україна» генерал заявив, що країна-агресор не досягла військових цілей, які поставила перед собою, оскільки українські захисники суттєво послабили путінські окупаційні сили, повідомляє «НБН».

Заступник Буданова розповів, що, згідно з підрахунками ГУР МОУ, на відновлення потенціалу сухопутних військ Російської Федерації знадобиться від 5 до 10 років, а для відновлення арсеналу високоточної зброї – 3-5 років.

Скібіцький також звернув увагу на заслугу ЗСУ у запобіганні військовим конфліктам через РФ за кордоном. Генерал зазначив, що захисники не дозволили військовій машині держави-терориста підготуватися та розпочати агресію не лише проти українців, а й проти інших країн.

Також в інтерв’ю заступник глави ГУР МОУ розповів про мобілізацію у Росії. Він повідомив, скільки людей щомісяця набирають до окупаційних військ і чим громадян РФ мотивують брати участь у так званій «спецоперації».

Exit mobile version