Нічна атака на Воронеж: ЗМІ розкрили, який військовий об’єкт РФ був ціллю для дронів

У ніч на вівторок, 16 січня, російський Воронеж атакували безпілотники. У Міністерстві оборони країни-агресора заявили, що над територією області три дрони були перехоплені, а п'ять – збиті. ЗМІ розповіли, по якому об'єкту у регіоні мали вдарити БПЛА.

Атака БПЛА на Вороніж РФ 16 січня

Фото – t.me/typicalvoronezh

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів, посилаючись на власні джерела, повідомив, що під час нічної атаки дронів на Воронезьку область два безпілотники збили в районі військового аеродрому «Балтимор», інформує «НБН».

Відомо, що на воронезькому аеродромі дислокується 47-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк. Окрім того, з початку повномасштабної війни РФ проти України Повітряно-космічні сили «другої армії світу» регулярно використовують «Балтимор» для завдання ударів по території сусідньої держави.

Нагадаємо, вночі Воронеж прокинувся від серії вибухів. Внаслідок відбиття атаки БПЛА російською ППО в місті постраждали понад 35 багатоповерхових будинків, в одному з них зайнялася пожежа. У Мережі показали відповідні кадри.

Exit mobile version