БПЛА пролетів над «захищеною» резиденцією Путіна: з’явилися подробиці атаки на нафтобазу у Санкт-Петербурзі

ЗМІ повідомили подробиці атаки БПЛА на нафтобазу у Санкт-Петербурзі. З’ясувалося, що на шляху до цілі український дрон пролетів над «захищеною» резиденцією російського лідера Володимира Путіна на Валдаї.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Видання OBOZ.UA, посилаючись на джерело у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, повідомило подробиці спецоперації в Ленінградській області РФ, інформує «НБН».

За словами співрозмовника журналістів, дрон, який атакував нафтову базу у Санкт-Петербурзі, на шляху до цілі пролетів над резиденцією кремлівського диктатора на Валдаї. Спецоб’єкт російського президента відомий як «суперзахищений» протиповітряною обороною.

Зазначимо, що у Росії приховують результати нічної атаки БПЛА на Санкт-Петербург. Водночас Telegram-канали повідомляють, що дрони вдарили по АТ «Петербурзький нафтоналивний термінал».

Як повідомлялося, агенти руху «Атеш» у Севастополі виявили сторожовий корабель «Тарантул» армії Путіна, що затонув. Партизани заявили, що це судно російські загарбники вкрали під час окупації Криму.

Exit mobile version