Місто зруйноване, сотні жителів загинули, тисячі позбулися своїх будинків: блогер показав, який вигляд сьогодні мають вулиці Авдіївки (ВІДЕО)

Незважаючи на всі заяви російської пропаганди і особисто Путіна про те, що вони нібито "рятують Донбас і російськомовне населення", реалії цього регіону, де ступала нога окупанта, просто жахливі. У цьому випадку йдеться про місто Авдіївка, яке через дії "визволителів" із Росії перетворилося на чергове місто-привид.

Авдіївка

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, у своєму ТГ-каналі блогер Денис Казанський показав відео, на якому зафільмовані вулиці Авдіївки в наші дні.

Він зазначив, що саме таким чином Путін і російські патріоти розуміють “звільнення”.

Так, у своєму пості, де журналіст показав відео вулиць Авдіївки в наші дні, Казанський також написав таке:

Місто зруйнували, більшу частину будинків уже не можна відновити, потрібно все будувати заново. Від обстрілів російських збройних сил загинули вже сотні жителів. Ще тисячі позбулися своїх будинків і майна. Однак з цього приводу Z-мразь звичайно ж сором’язливо мовчить. Ніхто не співчуває цим жителям Донбасу. Досить порівняти ці кадри з тим же Донецьком, за яким вони ллють фальшиві сльози і кричать про “страшні обстріли 8 років”.

Нагадаємо, раніше блогер і журналіст Денис Казанський розповів про комунальний колапс на окупованій частині Донбасу.

Exit mobile version