Глава Міноборони України під час засідання “Рамштайн” озвучив, чого потребують ЗСУ для здійснення прориву

Керівник Міністерства оборони України Рустем Умеров під час сьогоднішнього засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн" повідомив, що потрібно ЗСУ для здійснення прориву.

ЗСУ

Фото - rbc.ua

Як повідомляє “НБН“, таку інформацію надали в прес-службі Міноборони.

За словами міністра, необхідні обсяги техніки та боєприпасів, технічного обслуговування і запасних частин “є критично важливою складовою успіху”.

Однак для прориву нам необхідні інновації та значний технологічний прогрес. З огляду на це у 2024 році оборонні технології відіграють центральну роль у порядку денному Міністерства оборони, – зазначив чиновник.

Ба більше, Умеров подякував усім країнам-партнерам, які підтримують Сили оборони України, зокрема й у розвитку коаліцій спроможностей. Також він наголосив на критичній необхідності нарощувати довгострокові пакети військової допомоги.

Оборонне відомство України готове співінвестувати в технології та спільне виробництво, ділитися “бойовим досвідом, сприяти укладенню довгострокових контрактів із зацікавленими компаніями”.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що посол Великої Британії висловився про можливість атак ЗСУ на РФ із використанням зброї його країни.

Exit mobile version