РФ завдала ракетних ударів по Києву та Харкову: влада повідомила про наслідки атак

У вівторок вранці, 23 січня, російські війська завдали ракетних ударів по Харкову та Києву. Місцева влада повідомила про наслідки обстрілів, показавши відповідні фотографії.

Наслідки ракетного удару РФ по Харкову 23 січня

Фото - t.me/synegubov/8108

Начальник Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що близько 04:00 та 07:20 ЗС РФ завдали ударів по Київському та Салтівському районам Харкова. За попередньою інформацією, окупанти атакували обласний центр надзвуковими крилатими ракетами Х-22, інформує «НБН».

За словами чиновника, армія Путіна била виключно по цивільній інфраструктурі: зруйновано багатоквартирні будинки, навчальний заклад та інші об’єкти. Внаслідок атаки росіян загинули двоє жінок, кількість поранених зросла до 35 осіб.

Також вранці війська країни-агресора обстріляли столицю. У пресслужбі Київської міської військової адміністрації повідомили про пошкодження об’єктів цивільної інфраструктури у місті.

Внаслідок удару загарбників у Святошинському районі пошкоджено будівлю, вибухова хвиля вибила вікна у житлових будинках, спалахнули припарковані авто. Пізніше в цій частині Києва виявили частину ракети, яка може нести загрозу. Рятувальники працюють над її знешкодженням.

У Солом’янському районі пошкоджено житловий будинок, у Печерському – нежитлову будівлю. У Дарницькому районі зафіксовано падіння уламків на дах багатоповерхівки та на територію дитсадка, обійшлося без загорянь.

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, внаслідок ракетного удару постраждали 18 людей.

Нагадаємо, 22 січня ЗС РФ завдали удару по Краматорську Донецької області. ЗМІ розповіли про наслідки ракетної атаки окупантів на місто.

Exit mobile version