1000 км – вже не велика відстань: Данілов прокоментував атаки українських дронів углиб РФ

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловився щодо атак вітчизняними безпілотниками на об'єкти у Російській Федерації. Чиновник зазначив, що зараз для наших дронів 1000 кілометрів – вже не велика відстань.

Олексій Данілов

Фото – АР

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловився щодо атак вітчизняними безпілотниками на об’єкти у Російській Федерації. Чиновник зазначив, що зараз для наших дронів 1000 кілометрів – вже не велика відстань.

В ефірі національного телемарафону секретар РНБО заявив, що велика кількість об’єктів військової інфраструктури на території держави-терориста знищується саме зброєю вітчизняного виробництва, інформує «НБН».

Чиновник запевнив, що сьогодні 1000 кілометрів для ЗСУ – вже не така велика відстань, щоб вони не могли проникнути вглиб Російської Федерації. Данілов зазначив, що протиповітряна оборона країни-агресора не завжди може реагувати на загрозу.

За словами секретаря РНБО, Україна пишається своїми оборонними досягненнями. Захисники ліквідують ворога не лише на тимчасово захоплених територіях своєї країни, а й у Росії, зокрема у Санкт-Петербурзі, де народився «сучасний фюрер» Володимир Путін.

«Далі буде», – пообіцяв чиновник.

Нагадаємо, глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів, для якої мети Силам оборони потрібні німецькі крилаті ракети Taurus.

Exit mobile version