Жданов пояснив, чому окупанти продовжують безуспішно атакувати Київ ракетами

Війська Російської Федерації продовжують завдавати ударів по Києву ракетами, які ефективно знищують сили протиповітряної оборони України. Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому «друга армія світу» не відмовляється від неуспішних атак на столицю.

Олег Жданов

Фото – glavred.net

Жданов, коментуючи чергові ракетні обстріли Києва російськими загарбниками, пояснив, чому ворог продовжує безуспішно атакувати місто, інформує «НБН» з посиланням на ТСН.ua.

Експерт пояснив, що коли «друга армія світу» б’є по столиці, йде вплив не лише на киян, а й на світову спільноту. Під час атак ЗС РФ на місто посли всіх країн сиділи в укриттях і чекали, коли скінчиться тривога.

За словами Жданова, обстріл будь-якого іншого міста був би проблемою України, проте удари по столиці в деталях обговорюються на Заході, іноземні ЗМІ активно повідомляють про атаки.

Військовий експерт вважає, що удари по Києву для Москви – своєрідне охоплення аудиторії для політичного тиску на міжнародне співтовариство. Кремль проводить політику дегуманізації та дискредитації нашої країни для того, щоб переконати союзників Києва припинити надавати йому зброю.

Раніше аналітики ISW розкрили мету ракетних ударів окупаційних військ по Україні 23 січня. Експерти вказали на особливість атаки.

Exit mobile version