Путін прокоментував катастрофу Іл-76 “із полоненими на борту”

Російський лідер Володимир Путін прокоментував катастрофу російського "Іл-76", що сталася на території Брянської області (Росія). Він фактично повторив заяву, яку раніше зробило оборонне відомство країни-окупанта Російської Федерації.

Падіння літака

Фото -ria.ru

Як інформує “НБН“, про це пишуть російські ЗМІ, зокрема РБК.

Путін фактично повторив попередню заяву Міністерства оборони Росії щодо того, що на борту авіаборту “перебували українські військовослужбовці”.

За словами Путіна, те, що сталося, “ніяк не могло бути дружнім вогнем сил ППО Росії”.  

Дослівно із заяви Путіна:

Шістдесят п’ять осіб. Ми ж їх туди не просто так підвозили. А Головне управління розвідки і Збройні сили України знали про це, що ми веземо туди військовослужбовців, 65 осіб. А всього, як мені пригадується, було заплановано 190… Зараз ще невідомо, чи спеціально українська сторона, чи помилково, але очевидно, що це їхніх рук справа…

Згідно із заявою російського диктатора, було зафіксовано пуски двох ракет. А зроблено це було з підконтрольних Києву територій. Літак був вражений буквально через 2-3 хвилини. Путін підсумував, що відреагувати на це було практично неможливо.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що омбудсмен Лубінець висловився про список українських військовополонених, який активно поширювала ТОП-пропагандистка Кремля Симоньян.

Exit mobile version