ЗМІ назвали кількість загиблих на війні в Україні офіцерів армії Путіна

РосЗМІ пишуть, що «друга армія світу» за час повномасштабної війни проти України втратила щонайменше 3000 офіцерів, з них щонайменше 800 були у званні майора та вище. Журналісти пояснили, чому загибель молодших офіцерів стала найбільшим ударом по боєздатності путінських окупаційних сил.

Втрати РФ на війні в Україні

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua/

«Російська служба ВВС» повідомляє, що на війні проти України війська Російської Федерації втратили щонайменше 3000 офіцерів. З них – 102 полковники, 240 підполковників, 450 майорів, а також щонайменше 2278 молодших офіцерів у званні від лейтенанта до капітана, інформує «НБН».

Як пишуть журналісти, загибель молодших офіцерів сильно вдарила по боєздатності «другої армії світу». Це пов’язано з тим, що в армії Путіна лише офіцери можуть злагоджено взаємодіяти з іншими видами військ, зокрема з підрозділами артилеристів.

ЗМІ, посилаючись на слова експертів, зазначає, що «демілітаризація» офіцерів веде до великої втрати тактичної злагодженості у ЗС РФ, оскільки підрозділи починають діяти по-різному, в результаті заважають одне одному на полі бою та потрапляють під «friendly fire».

Журналісти змогли підтвердити поіменно загибель на війні в Україні 43 014 солдатів путінських окупаційних сил. При цьому вони наголошують, що реальні втрати російських військ набагато більші.

Раніше ЗМІ розповіли про втрати техніки ЗС РФ, припустивши, що у «визволителів» можуть закінчуватись танки.

Exit mobile version