У російському Ярославлі БПЛА атакував нафтопереробний завод: що відомо про інцидент

У понеділок вранці, 29 січня, у російському Ярославлі безпілотник атакував нафтопереробний завод. ЗМІ країни-агресора опублікували фотографії БПЛА на території підприємства, повідомивши подробиці інциденту.

Атака БПЛА на нафтопереробний завод у російському Ярославлі 29 січня

Фото - t.me/breakingmash

Російські Telegram-канали Mash та Baza пишуть, що близько 07:00 за московським часом жителі Ярославля у різних кінцях міста чули вибух, інформує «НБН».

Як виявилося, один із найбільших заводів країни-агресора за обсягом видобутку нафти «Славнефть-ЯНОС», який розташований у місті, зазнав атаки безпілотника.

Повідомляється, що БПЛА літакового типу впав на території підприємства поряд із установкою для гідрокрекінгу. Співробітників НПЗ тимчасово відпустили додому, місце інциденту оточили для роботи вибухотехніків. ЗМІ заявили, що обійшлося без постраждалих.

Telegram-канал SHOT розповів, що внаслідок падіння безпілотника на території НПЗ спалахнула невелика пожежа, її ліквідували працівники підприємства.

Пізніше губернатор Ярославської області повідомив, що запобігла атаці БПЛА система радіоелектронної боротьби, яку встановили на території підприємства.

Раніше зазнав атаки безпілотників нафтопереробний завод у Туапсе Краснодарського краю. ЗМІ заявили, що по підприємству вдарила СБУ, повідомивши деталі.

Exit mobile version