Зеленський озвучив головне завдання для України у війні проти РФ у 2024 році

Глава Української держави Володимир Зеленський озвучив головне завдання для нашої країни у війні проти Російської Федерації у 2024 році.

Володимир Зеленський

Фото - screenshot

Як інформує “НБН” із посиланням на вечірнє звернення українського президента, одним із головних завдань нашої країни на 2024 рік є те, що Україна має випередити Росію у сфері роботи з дронами. Глава Української держави Володимир Зеленський озвучив головне завдання для нашої країни у війні проти Російської Федерації у 2024 році.

За словами українського лідера, сьогодні, двадцять дев’ятого січня, він провів селектор. Під час нього були доповіді з усіх напрямків державної роботи.

Під час свого виступу Зеленський наголосив:

Військовослужбовці – щодо ситуації на фронті, по кожному напрямку інтенсивних боїв. Розвідка – поточні питання, окрема увага, природно, тому, що робить ворог, як тисне на своїх сателітів. Висловлюю подяку всім нашим фахівцям, які отримують для України актуальну спеціальну інформацію.

Він також додав, що окрема розмова була присвячена дронам. Питання виробництва, постачання, забезпечення, підрозділів.

Зеленський додав:

Ясна річ, що одне з головних завдань цього року – це випередити ворога в якості роботи з дронами. І чим успішнішими будуть українські дрони, тим більше життів українських військовослужбовців вдасться зберегти. 

Нагадаємо, раніше Зеленський висловився про силові методи ТЦК щодо мобілізації.

Exit mobile version