Буданов озвучив дату завершення наступальної операції РФ

Керівник ГУР МОУ Кирило Буданов прогнозує, що наступ російських окупаційних сил, який триває вже два з половиною місяці, вже незабаром повністю припиниться. Він навіть назвав дату за цим планом.

Кирило Буданов

Фото - censor.net

Як інформує “НБН” із посиланням на український “Інтерфакс“, за словами Буданова, наступ російських військ повною мірою припинитися “приблизно на початку весни”.

Дослівно із заяви Буданова, озвученої в ефірі національного телемарафону:

Можу вам сказати таке, що зараз триває наступальна операція Росії. Почалася вона ще в листопаді 2023-го. Це вона вже 2,5 місяці йде. Результати бачите самі. Сказати, що вони для них якісь великі, точно це буде неправдою. На превеликий жаль для нас, у них є певне просування в полях, поблизу Авдіївки. Але це точно не те, на що вони розраховували.

 Очільник ГУР Міноборони України зазначив, що окупаційні сили хотіли якнайшвидше вийти на бар’єрний рубіж по річці Чорний Жеребець на Харківщині та на адміністративному кордоні Луганської та Донецької областей. Навіть близько до цього, за його словами, немає.

Очільник воєнної розвідки зазначив, що окупанти хотіли якнайшвидше вийти на бар’єрний рубіж по річці Чорний Жеребець на Харківщині та на адмінкордони Донецької та Луганської областей. За його словами, “навіть близько до цього нічого немає”.

Кирило Буданов не став прогнозувати, яким буде 2024-й рік для України у військовому плані, вказуючи, що це питання до Генштабу ЗСУ.

Він додав наостанок:

Рівно, як і за правилами будь-якої гри, як то кажуть, ти робиш хід, противник робить хід. Зараз хід противника. Він закінчиться, і вважаю, що почнеться тоді наш,

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що РФ відмовляється передати тіла тих військовополонених, які нібито були на борту Іл-76.

Exit mobile version