Дивитися гірко – російські «військкори» поскаржилися на знищення колони загарбників FPV-дронами

Російські пропагандисти засмутилися через черговий ефективний удар ЗСУ по ворогові. Сили оборони за допомогою дронів рознесли колону «визволителів» під Новомихайлівкою Донецької області, через що запанікували кремлівські «військкори».

Втрати окупантів

Фото – ЕРА

Російський «військкор» Роман Сапоньков у своєму Telegram-каналі опублікував епічні кадри знищення колони «визволителів» українськими БПЛА. Путінські солдати намагалися наступати в районі Новомихайлівки, інформує «НБН».

Сапоньков звинуватив командування загарбників у тому, що воно під час підготовки операції не врахувало фактор атаки ЗСУ FPV-дронами. За його словами, керівництво окупантів продемонструвало тупість та некомпетентність, дозволивши собі втратити за день стільки техніки та особового складу.

Він додав, що у «другої армії світу» на сьогодні немає жодного масового захисту від українських безпілотників, а все, що ставлять росіяни, вже давно застаріло і не перекриває нові частоти ЗСУ.

У свою чергу пропагандист Максим Калашніков, коментуючи кадри знищення колони, констатував, що окупанти не мають прикриття з неба у вигляді малокаліберних гарматних зенітних комплексів, зенітних кулеметів або малої РЕБ.

«Дивитись гірко», – написав «військкор».

Посилаючись на слова загарбників, він зазначив, що на відміну від армії Путіна, у Силах оборони FPV-дрони є у кожній бригаді.

Нагадаємо, російські ЗМІ розкрили втрати ЗС РФ внаслідок атаки на Крим 31 січня.

Exit mobile version