У Повітряних силах підтвердили ураження об’єктів на території Криму 31 січня

У середу, 31 січня, у Криму повідомляли про вибухи. В оборонному відомстві Російської Федерації заявили, що ППО країни-агресора над півостровом та Чорним морем збило 20 ракет. Речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат підтвердив, що у Криму були уражені об'єкти окупантів.

Юрій Ігнат

Фото – ukrinform.ua

В ефірі національного телемарафону представник ПС ЗСУ констатував, що російської присутності на території тимчасово захопленого Криму стає менше. Українські пілоти тактичної авіації «очищають» півострів від окупантів за допомогою крилатих ракет, які Київ отримав від союзників, інформує «НБН».

За словами полковника, Сили оборони 31 січня вразили об’єкти на аеродромі «Бельбек» у Севастополі, не уточнивши, що саме «відмінусували» захисники. Ігнат закликав дочекатися підтвердження розвідки та супутникових знімків, які продемонструють наслідки атаки.

Водночас російські ЗМІ заявляють, що армія України вчорашніми атаками на Крим «демілітаризувала» особовий склад та авіацію путінських окупаційних сил. Вони пишуть, що ракети ЗСУ вдарили по аеродрому «Бельбек» та тренувальному табору спецназу поблизу Гвардійського.

Exit mobile version