Оборонна промисловість РФ не здатна повністю забезпечити технікою резерви армії Путіна – ISW

У вашингтонському Інституті вивчення війни стверджують, що оборонна промисловість країни-агресора не здатна забезпечити резерви російських окупаційних сил технікою та зброєю. Американські аналітики пояснили, за яких умов РФ зможе розширити свою «оборонку».

Російські окупанти

Фото – wikimedia.org

У звіті ISW зазначається, що оборонна промисловість РФ виробляє щорічно близько 250-300 нових та ґрунтовно модернізованих танків. При цьому навряд чи оборонно-промислова база РФ здатна повністю забезпечити резерви «другої армії світу», незважаючи на зусилля Москви щодо її розширення, інформує «НБН».

Американські експерти вважають, що росіяни зможуть розширити свою оборонну промисловість та накопичити ресурси, якщо путінські окупаційні сили підтримуватимуть ініціативу на всіх ділянках фронту протягом цього року.

Однак навіть при виконанні цієї умови Москві не вдасться розширити «оборонку» настільки, щоб забезпечити велику кількість резервістів або мобілізованих.

Нагадаємо, в ISW висловилися щодо бажання російського лідера відсунути фронт та створити «демілітаризовану» зону в Україні.

Exit mobile version