Арестовича в РФ заочно заарештували й оголосили у міжнародний розшук: як відреагував ексрадник ОПУ

Московський суд заочно заарештував колишнього радника Офісу президента України Олексія Арестовича, а МВС Російської Федерації оголосило його в міжнародний розшук. Скандально відомий ексчиновник прокоментував відповідну інформацію.

Олексій Арестович

Фото – DELFI / MARIUS MORKEVIČIUS

Басманний суд у російській столиці заочно заарештував ексрадника глави Офісу Зеленського. У країні-агресорі Арестовича звинуватили у закликах до тероризму та поширенні фейків про ЗС РФ.

Крім того, Міністерство внутрішніх справ держави-терориста оголосило колишнього чиновника у міжнародний розшук, інформує «НБН» із посиланням на Kreschatic.

Ексрадник ОПУ прокоментував новину у своєму Telegram-каналі. Він написав, що в Республіці Білорусь проти нього порушили кримінальну справу за тероризм, у країні-агресорі – за екстремізм, а на батьківщині – за сексизм, зазначивши, що «велика Русь згуртувалася навіки».

Раніше ЗМІ повідомляли, що Арестович виїхав із України завдяки листу із ГУР МОУ. У Буданова спростували відповідну інформацію, заявивши, що відомство не надавало ексчиновнику жодних документів для перетину державного кордону.

Exit mobile version