Начальник Авдіївської МВА прокоментував інформацію щодо вуличних боїв у місті

Начальник Авдіївської міської адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш прокоментував інформацію щодо вуличних боїв. Також чиновник розповів про спроби російських диверсійно-розвідувальних груп зайти у місто.

Авдіївка

Фото – instagram.com/libkos

В ефірі національного телемарафону голова МВА заявив, що в Авдіївці Донецької області як таких вуличних боїв немає. За словами чиновника, у місто заходять поодинокі ДРГ, де їх ліквідують захисники, інформує «НБН».

Барабаш пояснив, що під час спроб прориву диверсантів в Авдіївку зав’язуються стрілецькі бої, тож місцеві жителі можуть подумати, що вже почалися вуличні зіткнення.

Начальник адміністрації наголосив, що не йдеться про велику кількість «визволителів», які заходять у місто. Водночас «друга армія світу» намагається безліччю сил тиснути на лінію оборони, проте ЗСУ стримують ворога, незважаючи на дуже складні умови.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський висловився щодо втрат військ Російської Федерації у районі Авдіївки. За словами президента, у цій зоні фронту з’явилися паркани із тіл мертвих загарбників, які росіяни не забирають.

Exit mobile version