Міжкімнатні двері з простим та сучасним дизайном

Практично кожен капітальний ремонт житла супроводжується заміною старих дверей новими – більш функціональними, стильними та сучасними.

Сьогодні вибір відповідної моделі не є занадто важким завданням, хоча потребує певної обізнаності з технічними деталями та творчого підходу. Щоб купити міжкімнатні двері, які прослужать довго, необхідно ретельно дослідити та врахувати низку важливих чинників:

Крім цих критеріїв, важливо враховувати матеріал, наявність або відсутність скляних вставок та вид наповнення.

Як правильно вибрати міжкімнатні двері

Якісні міжкімнатні двері насамперед повинні бути виготовлені з екологічно чистих матеріалів, які не мають сторонніх запахів та не викликають алергічних реакцій у мешканців. При виборі дверного полотна слід також зважати на місце його встановлення. Наприклад, для монтажу у ванній кімнаті чи на кухні, недоречні шпоновані двері або моделі з деревного масиву. Натомість варіант із захисною поліпропіленовою плівкою стане дійсно вдалим вибором. Для зручного користування дверима зверніть увагу на їх конструкцію та спосіб відкривання:

  1. Двопільні. Такі двері є усталеним зразком, вони дуже популярні серед користувачів. Проте, щоб уникнути незапланованих незручностей, треба визначити, у який бік вони будуть відчинятися та чи достатньо місця для їх ходу.
  2. Розсувні або «купейні». Чудові варіанти для економії місця у приміщенні.
  3. Поворотні. Новітній модернізований вид, вони можуть відчинятися в обидва боки.
  4. Складні. Такі двері стануть оригінальним дизайнерським рішенням.

У будь-якому випадку вибрані вами двері повинні насамперед відповідати розміру дверного отвору та мати якісну фурнітуру.

Орієнтуємося у модифікаціях міжкімнатних дверей

Сучасні покупці дедалі частіше творчо підходять до вибору таких виробів, тому значну увагу приділяють не лише якості та ціні, а й зовнішньому вигляду. Тому дуже популярними стали приховані, скляні, ламіновані, білі та кольорові фарбовані двері. Вибір значною мірою залежить також від бюджету. Сьогодні на міжкімнатні двері ціна варіюється у проміжку від 1 500 до 17 000 грн – залежно від виробника, матеріалу, виду дверної фурнітури. Багатьом покупцям вдалося легко підібрати потрібні моделі дверних полотен за доступною вартістю в салонах «Центр Дверей». Користувачі залишаються задоволений асортиментом, сервісом та якістю продукції. 

Exit mobile version