В Авдіївській МВА підтвердили, що окупанти заходять на околиці міста

Начальник міської військової адміністрації Віталій Барабаш прокоментував повідомлення, які розповсюджуються в Telegram-каналах щодо «падіння» Авдіївки. Чиновник підтвердив, що окупанти заходять на околиці населеного пункту, проте ворог не контролює його.

Авдіївка

Фото – rferl.org

В ефірі національного телемарафону начальник Авдіївської МВА повідомив, що ситуація в місті залишається складною, «друга армія світу» намагається оточити його з флангів, інформує «НБН».

За словами чиновника, російські загарбники хочуть «відрізати» коксохімічний завод через дачний масив і дуже тиснуть у цій частині Авдіївки. Глава МВА підтвердив, що «визволителі» заходять на околиці міста та перебувають у приватному секторі, де їх стримують Сили оборони, відбиваючи атаки ворога.

Барабаш зазначив, що він бачить у Telegram-каналах повідомлення про те, що Авдіївка «вже впала». Чиновник спростував цю інформацію, зазначивши, що подібні заяви – це неповага до військовослужбовців, які захищають місто. Він наголосив, що до «все пропало» в Авдіївці ще дуже далеко.

Раніше начальник МВА повідомив, скільки жителів залишається в Авдіївці та чому їх не вдалося евакуювати.

Exit mobile version