Робили це більш підло – Кім повідомив про зміну тактики атак РФ на Миколаїв

Начальник Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім повідомив, що російські окупанти минулого тижня змінили тактику обстрілів міста. При цьому військовим вдалося розгадати наміри загарбників, що допомогло вберегти людей.

Віталій Кім

Фото – facebook.com/VitaliiKimODA

Під час брифінгу голова Миколаївської ОВА розповів, що «друга армія світу» почала більш підло та підступно завдавати ударів по обласному центру. Протягом минулого тижня ЗС РФ активізували атаки на місто, інформує «НБН».

За словами чиновника, у ніч на неділю, 11 лютого, загарбники чотири рази запускали по Миколаєву групи ударних дронів з інтервалом у 30-60 хвилин. Ворог не лише хотів спричинити великі руйнування, а й нашкодити рятувальникам, які працювали на місцях ударів.

Кім зазначив, що раніше «визволителі» застосовували цю тактику в інших регіонах, тому вдалося розгадати їхній план та вберегти людей. При цьому все ж таки були поранені двоє і спалахнула пожежа на об’єкті інфраструктури.

Нагадаємо, що в ніч на 12 лютого «друга армія світу» випустила по Україні ракети та дрони-камікадзе «Шахед». У Повітряних силах повідомили результати роботи ППО.

Exit mobile version