ЗМІ розкрили подробиці удару дронів по нафтобазі в Курській області

У ніч на четвер, 15 лютого, Курську область РФ відвідала «бавовна» – ударні безпілотники атакували місцеву нафтобазу «Польова», після чого спалахнула масштабна пожежа. ЗМІ повідомили подробиці удару по енергетичному об'єкту, який росіяни використовували для потреб армії Путіна.

Атака БПЛА на нафтобазу у Курській області 15 лютого

Фото – t.me/kursk_tipich

Видання OBOZ.UA, посилаючись на джерела у Головному управлінні розвідки Міноборони України, розповіло деталі нічної «бавовни» на нафтобазі у Курській області, інформує «НБН».

За словами співрозмовників журналістів, росіяни використовували цей енергооб’єкт для потреб «другої армії світу», яка воює проти нашої країни.

ЗМІ пише, що нафтобаза країни-агресора була уражена двома дронами українського виробництва. За попередніми даними, згоріли два резервуари з паливом, в одному з них було 400 куб. метрів нафтопродукту, призначених для путінських окупаційних військ.

Нагадаємо, що 15 лютого було неспокійно і у російському Бійську. У Мережі повідомили, що поблизу оборонного підприємства у місті прогримів вибух та показали фотографії стовпа диму. Місцева влада спробувала заспокоїти населення безглуздим поясненням інциденту.

Exit mobile version