У РФ заявили про замах на Пасічника: «главу ЛНР» нібито намагалися отруїти

Рупори путінського режиму заявили про замах на «главу ЛНР» Леоніда Пасічника. За словами пропагандистів, ставленика Кремля на тимчасово окупованій Луганщині нібито намагалися отруїти.

Леонід Пасічник

Фото – ria.ru

У понеділок, 19 лютого, російська пропагандистська агенція «РИА Новости» написала, що «главу» так званої «Луганської народної республіки» намагалися ліквідувати, інформує «НБН».

Псевдожурналісти посилаються на заяву голови військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту країни-агресора Ігоря Кирилова. Генерал-лейтенант повідомив, що 5 грудня минулого року ставленик Кремля на тимчасово захопленій Луганщині отримав тяжке отруєння фенольними сполуками.

Рупори Кремля звинуватили у замаху на Пасічника ЗСУ. За версією російських пропагандистів, захисники нібито застосовують токсичні сполуки не лише на полі бою, а й для проведення терактів.

Нагадаємо, на початку лютого в результаті прильоту по кафе в Лисичанську Луганської області на «концерт Кобзона» вирушив «міністр НС ЛНР». ЗМІ повідомили подробиці про ліквідацію колаборанта.

Exit mobile version