Внесено понад 1000 поправок: секретар комітету ВР із нацбезпеки спрогнозував, коли проголосують законопроєкт про мобілізацію

Народні обранці внесли станом на сьогодні понад одну тисячу поправок до проєкту закону про мобілізацію в Україні. Для їхнього розгляду комітету Верховної ради з нацбезпеки знадобитися понад один тиждень часу.

ЗСУ

Фото - rbc.ua

Як інформує “НБН” із посиланням на “РБК-Україна“, про це заявив секретар комітету українського парламенту з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

Відомо також, що завтра, двадцять першого лютого, настає останній день, коли народні депутати Верховної Ради України можуть внести поправки до законопроекту про мобілізацію в Україні. Однак уже відомо про велику кількість правок від народних парламентаріїв.

Дослівно із заяви Костенка:

Якщо дивитися станом на сьогоднішній день, уже було внесено понад тисячу поправок. Я вважаю, що комітету знадобитися не менше тижня на те, щоб їх опрацювати. Як наслідок, я пропоную, що цей документ може бути винесено на голосування в зал до другого читання не раніше початку березня.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що Україна може отримати крилаті ракети Taurus.

Exit mobile version