Данілов оцінив можливість повторного наступу окупантів на Київ

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов оцінив можливість повторного наступу російських окупаційних військ на Київ. Чиновник вважає, що армія Путіна не зможе повторити похід на нашу столицю, оскільки їй не вистачить сил для цього.

Олексій Данілов

Фото – АР

Секретар РНБО в інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук нагадав, що російські загарбники не спромоглися взяти під контроль столицю України ще на початку повномасштабного вторгнення. За два роки війни ЗСУ добре «вибили зуби» окупантам, тому навряд чи вони зможуть повторити похід на Київ, інформує «НБН».

За словами чиновника, сьогодні у «другої армії світу» значно менше можливостей, ніж були у лютому 2022 року. Данілов запевнив, що росіяни не пануватимуть у нашій країні, оскільки Сили оборони поступово оточують загарбників і їх більше не стає.

Секретар РНБО нагадав, що зараз країна-агресор змушена просити допомоги у своїх нечисленних союзників для продовження війни проти України. Чиновник зазначив, що, якби армія Путіна все ще була спроможна, Москва не зверталася б до Ірану чи Північної Кореї.

Раніше видання The New York Times повідомило, що російські окупаційні сили одночасно наступають на п’яти напрямках. Журналісти перерахували міста, які хоче захопити кремлівський диктатор.

Exit mobile version