Окупанти спробували списати звуки «хлопків» на роботу ППО: Андрющенко повідомив причину вибухів у Маріуполі

Вдень 21 лютого у тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області було чутно звуки «хлопків», які росіяни одразу спробували списати на роботу протиповітряної оборони. Радник мера Петро Андрющенко повідомив реальну причину вибухів у місті.

Окупований Маріуполь

Фото – tass.ru

Чиновник близько 13:00 у своєму Telegram-каналі повідомив, що жителі Маріуполя чули кілька потужних вибухів. Водночас, загарбники заявили про роботу протиповітряної оборони в місті, інформує «НБН».

Пізніше Андрющенко написав, що Сили оборони України не причетні до «хлопків» у місті, які «визволителі» одразу списали на ППО. За словами радника міського голови, у Приморському районі Маріуполя поблизу Гавані підірвалися інженери окупантів, які мали намір полагодити залізницю.

Близько 14:30 чиновник знову повідомив про «хлопки» – вибухи пролунали у селищі Мирному Кальміуського району Маріуполя та пообіцяв незабаром розкрити подробиці.

Раніше Андрющенко розповів, що у Маріупольському районі помітили техніку російських окупаційних сил із новим маркуванням. Радник мера показав фотографію автомобіля загарбників, на який нанесли новий символ.

Exit mobile version