У Буданова висловилися щодо можливості наступу окупантів на Чернігів, Суми, Харків та Київ

Заступник начальника Головного управління розвідки МО України Вадим Скібіцький оцінив можливість повторного наступу «другої армії світу» на Чернігівську, Сумську, Харківську області, а також на столицю. Генерал-майор заявив, що у ЗС РФ поки що немає сил для початку таких масштабних дій.

Вадим Скібіцький

Фото – rbc.ua

Заступник Буданова в інтерв’ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна» розповів, що зараз російські окупаційні сили проводять стратегічну операцію на південно-західному напрямку, де йдуть бойові дії, інформує «НБН».

Як пояснив генерал, другим напрямком із двох, які Москва визначила ще до початку повномасштабної війни, є західний, куди входить Київщина, Чернігівщина, Сумщина та Харківщина. Щоб розпочати стратегічну операцію у цих областях, армії Путіна потрібні додаткові війська та засоби.

За словами представника ГУР МОУ, оскільки «друга армія світу» не має потрібної кількості сил, вона не може розпочати ще одну масштабну і потужну наступальну операцію. Скібіцький додав, що зараз у ЗС РФ немає резерву, тож окупанти намагаються його створити.

Раніше оцінив можливість повторного наступу армії Путіна на столицю секретар РНБО Олексій Данілов.

Exit mobile version