Зеленський розповів про майбутній контрнаступ РФ і переломний момент: коли це буде

Глава Української держави Володимир Зеленський під час пресконференції зробив заяву, зокрема, про те, що кілька наступних місяців для нашої країни будуть складними.

Зеленський

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, зокрема, відповідаючи на запитання щодо того, що буде з Україною за дванадцять місяців часу, якщо надалі продовжуватиметься нинішня динаміка війни, а постачання боєприпасів і зброї буде аналогічно недостатнім, Верховний головнокомандувач зазначив:

Нам буде складно в найближчі місяці. Тому що існують певні коливання в Сполучених Штатах Америки. І вони мають вплив на певні держави. Хоча Європейський Союз відповідною підтримкою показав власну здатність бути лідерами. У березні та квітні. Ми будемо проходити період різних хвиль: і політичного рівня, і фінансового, а також різного іншого тиску.

Крім іншого, Росія готуватиме контрнаступальні дії на початку літа або наприкінці травня. Якщо, звичайно ж, зможуть.

Вони проводитимуть підготовку, і ми будемо теж готуватися до бою. Я вважаю, що їхній бій, який почався восьмого жовтня, не приніс жодного результату. Ми також підготуємо наш план зі свого боку. А переломним моментом стануть вибори в США. Ну а вже після цього ми будемо розуміти, що відбуватиметься далі, – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Буданов заявив про виконання частини завдань у Криму.

Exit mobile version