Ситуація на Лимано-Куп’янському напрямі: у ЗСУ розповіли про нову «фішку» ворога для швидкої доставки живої сили

Начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» капітан Ілля Євлаш розповів про ситуацію на Лимано-Куп'янському напрямі. За його словами, «визволителі» використовують нову «фішку» для швидкої доставки живої сили.

Російський окупант

Фото – delfi.lt

В ефірі телеканалу «Ми – Україна» представник ОСУВ «Хортиця» повідомив, що на Лимано-Куп’янському напрямку угруповання загарбників залишається стійким, незважаючи на те, що ворог зазнає величезних втрат, інформує «НБН».

За словами Євлаша, Сили оборони щодня «демілітаризують» сотні «визволителів», десятки одиниць озброєння та техніки ЗС РФ, проте окупанти підтягують резерви.

Якщо подивитися втрати армії Путіна за місяць, то видно, що вони не суттєві, оскільки знищення 10 танків при тому, що на цій ділянці фронту росіяни тримають понад п’ять сотень одиниць цієї техніки, не грає великої ролі.

Капітан уточнив, що ворог підтягує техніку із резервів та складів зберігання, посилюючи штурмові групи. Також у «визволителів» з’явилася нова «фішка» – для проходження боліт та для швидкої доставки живої сили вони використовують невеликі легкі автомобілі баггі.

Начальник пресслужби додав, що така кількість загарбників на Лимано-Куп’янському напрямі вже давно, і Сили оборони неодноразово доводили, що вони вміють зупиняти армію Путіна та завдавати їй великих втрат.

Раніше Євлаш повідомив, ким командування окупантів посилює резерви на Куп’янському напрямі.

Exit mobile version