Вночі Росія завдала ударів по Харкову: очевидці повідомили про пожежу в центрі міста

У нічний час, другого березня російсько-окупаційні сили атакували місто Харків. Мер міста Ігор Терехов розповів про наслідки "прильотів".

Харків

Фото - rbc.ua

Як інформує “НБН“, крім повідомлення Терехова в ТГ-каналі, про нічну атаку Росії на місто Харків також проінформували і Повітряні сили України. У ніч на 2 березня в місті було чути вибухи, а очевидці в соціальних мережах повідомляли про пожежу в центрі міста.

Як відомо, учора пізно ввечері в Полтавській, Сумській, Харківській областях було оголошено повітряну тривогу. О 23 годині 53 хвилини ЗС ЗСУ поінформували про групу “Шахедів”, яка наближається до Харкова з північної частини.

О 00 годині 17 хвилин міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що сили ворога за допомогою БПЛА намагаються атакувати місто. Згідно з озвученою ним інформацією, було зафіксовано влучання в одному з районів міста. Дані про постраждалих і руйнування уточнюються.

Через кілька хвилин, о 00:34 було озвучено, що станом на цю хвилину постраждалих унаслідок атаки немає. У кількох багатоповерхівках було вибито вікна. Вщент згоріли два припарковані автомобілі, а також є пошкодження гаражів. Ліквідація всіх наслідків триває.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про нічний удар РФ по Одесі.

Exit mobile version