Удар БПЛА по нафтобазі у Бєлгородській області: у Мережі показали кадри пожежі на підприємстві

У вівторок, 5 березня, у країні-агресорі заявили про вибух у Бєлгородській області – безпілотники вдарили по нафтобазі. На території підприємства спалахнула пожежа, кадри якої показали в Мережі. ЗМІ пишуть, що атака на підприємство – спецоперація Головного управління розвідки Міноборони України.

Пожежа на нафтобазі у Бєлгороді

Фото – rbc.ru

Близько 09:00 губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив про НП у регіоні. За словами путінського чиновника, після вибуху на інфраструктурному об’єкті спалахнула пожежа. Водночас, російський Telegram-канал Mash заявив про удар БПЛА по нафтобазі «Белгороднафтопродукт» у селі Довге.

За даними пабліка, на території підприємства вогонь охопив три резервуари, пропагандисти агентства «РИА Новости» стверджують, що пошкоджено лише один. У Мережі показали кадри пожежі, інформує «НБН».

Фото – t.me/ENews112

Видання OBOZ.UA, посилаючись на власні джерела, заявило, що удар дронів по нафтобазі у Бєлгородській області – операція ГУР МОУ.

Раніше БПЛА атакували регіон 29 лютого. У Буданова повідомили, що результатом удару безпілотників стали втрати окупантів в особовому складі та техніці.

Exit mobile version