Буданов назвав дві головні цілі місій Сил оборони у Чорному морі та Криму

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов назвав дві головні цілі дій Сил оборони у Чорному морі та Криму. Воєначальник повідомив, що захисники готуються до серйозної операції на півострові.

Кирило Буданов

Фото – pravda.com.ua

У документальному фільмі ГУР МОУ «Війна за море: від Дніпра до Криму» генерал-лейтенант прокоментував значення спецоперацій розвідки у Чорному морі та на території тимчасово захопленого Кримського півострова, інформує «НБН».

За словами генерала, ці бойові місії бійців ГУР мають велике значення. По-перше, у такий спосіб військові показують українцям, які десятиліття живуть в окупації у Криму, що про них не забули. По-друге, захисники готуються до серйозної операції на півострові.

Головний розвідник країни зазначив, що спецоперації військовослужбовців у Чорному морі та в Криму – також перевірка правильності тверджень про шляхи підходу та відходу з тимчасово окупованого півострова.

Як повідомлялося, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів про найгірше, що зробили росіяни в Криму з 2014 року. Політик не має сумнівів, що Україна зможе виправити цю ситуацію після того, як поверне контроль над півостровом.

Exit mobile version